Hermelín zapečený v listovém těstě
Zařazeno v kategorii: Recepty - Bezmasá jídla a sýry
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 289×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Hermelín zapečený v listovém těstě ingredience:
400g listkoveho cesta
4 male hermeliny
4 lyzicky dijonskej horcice
4 lyzicky kecupu
1 vajce
sol, korenie, bylinky
Hermelín zapečený v listovém těstě postup:
Listkove cesto rozvakame, rozkrajame na 4 stvorce.Kazdy v strede potrieme horcicou a kecupom a posypeme solou, korenima bylinkami.Na to polozime cely hermelin, okraje cesta potrieme rozslahanym vacou so solou a korenim a uzavrieme.
Aby bochnicky vyzerali pekne, mozeme zo zvysneho cesta povykrajovat lisky, srdiecka, alebo ine tvary a rozslahanym vajcom ich prilepit na vrch bochnickov.
Pecieme vo vyhriatej rure cca 20 minut, do zlaticta a chrumkava.
Doporučená příloha: vinko a dobra spolocnost;-)
Fotografie
Ohodnoťte recept "Hermelín zapečený v listovém těstě"
Zkuste také
Reklama