Domácí čokoláda
Zařazeno v kategorii: Recepty - Moučníky, dezerty > Ostatní moučníky a dezerty
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 2 komentáře zobrazeno 5 318×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Domácí čokoláda ingredience:
300 g cukru moucky
1 balicek vanilkoveho cukru
1450 g suseneho mleka
100 g kakaa
350 g 100% tuku
Domácí čokoláda postup:
Tuk rozpustime,ale pozor-nesmi se varit!Pridame suroviny a vmichame je dohladka.
Muzeme pridat sekane orechy,pokrajene rozinky nebo strouhany kokos.
Horkou cokoladu nalijeme do formicek,nechame ji v chladu stuhnout a pak formicky opatrne vyklopime.
Hotove cokoladicky muzeeme pouzit na ozdobeni cukrovi,dortu ci pudinku nebo je v adventnim a vanocnim case jen tak mlsat.
priprava:25 min.
pocet kousku podle velikosti formicek
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Domácí čokoláda"
Zkuste také
Reklama