Dabelské maso s bramborovými placky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 462×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Dabelské maso s bramborovými placky ingredience:
600 g vepřové plece, 1 cibule, 1 červenou papriku, 1 rajče, 1 feferonku, sůl, mleté černé koření, olej, Placky: 4 brambory, ½ dl mléka, 1 vejce, 3 PL polohrubé mouky, drcený kmín, 2 stroužky česneku, majoránka, sůl, olej
Dabelské maso s bramborovými placky postup:
Maso pokrájejte na hrubší nudle, osušte utěrkou, prudce opražte na oleji, osolte, Okořeňte, promíchejte a vyberte z oleje. Ve výpeku spěňte na kolečka pokrájené cibuli, proužky papriky, pokrájená rajčata, feferonku. Přidejte maso a na mírném ohni uduste do měkka.Placky: Brambory postrouhejte, přidejte mléko, vejce, mouku, kmín, roztlačený česnek, majoránku. Promíchejte a osolte. Na rozpáleném oleji tvarujte na menší placky a opečte z obou stran.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Dabelské maso s bramborovými placky"
Zkuste také
Reklama