Čínské vepřové nudličky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 12 671×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Čínské vepřové nudličky ingredience:
500 g vepřové kýty, 1 bílek, 1 lžíce solamylu, 1 cibule, 2 stroužky česneku, po půlce červené, žluté a zelené papriky, 4 lžíce oleje, 3 lžíce sojové omáčky, sůl, 1 balení rýžových nudlí
Čínské vepřové nudličky postup:
Omyté a osušené maso nakrájíme na nudličky.V misce vidličkou rozšleháme bílek se solamylem a lžící studené vody. Přidáme maso a promícháme. Necháme chvíli v chladu odpočinout.
Česnek, cibuli i papriky očistíme. Česnek pokrájíme na plátky, cibuli na kolečka nebo půlkolečka, papriky na drobné kostičky.
V hlubší pánvi zahřejeme trochu oleje, přisypeme maso a za stálého míchání 5-7 minut opékáme.
Osolíme, přidáme všechnu zeleninu a smažíme dalších 5-6 minut.
Nakonec vmícháme sojovou omáčku, 1 lžíci oleje a dále už nevaříme.
Podáváme s rýžovými nudlemi, připravenými podle návodu na sáčku.
Fotografie
Ohodnoťte recept "Čínské vepřové nudličky"
Zkuste také
Reklama