Cibulové kotlety s hořčicovým krémem
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: lucka
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 550×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Cibulové kotlety s hořčicovým krémem ingredience:
4 vepřové kotlety, sůl, mletý pepř, dijonská hořčice, 4 středně velké cibule, 2 stroužky česneku, 4 lžíce oleje
Hořčicový krém:
150g kysané smetany, 2 lžičky dijonské hořčice, sůl, kari koření
Cibulové kotlety s hořčicovým krémem postup:
Kotlety opláchneme, osušíme, poprášíme solí a pepřem. Potřeme dijonskou hořčicí. Cibule oloupeme, nakrájíme na drobno, rozdělíme na kotlety, přitiskneme a dáme na plech potřený olejem a pečeme v předehřáté troubě při 220-250C asi 30 minut.Krém: smetanu smícháme s hořčicí, solí a kari kořením a podáváme ke kotletám.
Jako příloha jsou vhodné toasty nebo domácí chléb s česnekovým máslem.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Cibulové kotlety s hořčicovým krémem"
Zkuste také
Reklama