Cibulévé řízečky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Alena Nová
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 633×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Cibulévé řízečky ingredience:
Vepřová kýta - dle strávníků - 0,5 kg cibule - strouhanka - 2 vejce - 2 smetany ke šlehání - sterilizovaná kapie, sůl, pepř, olej
Cibulévé řízečky postup:
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme napřed ve strouhance - strouhanku do maso prostě vboucháme, pak obalíme v rozšlehaných vejcích a hned šupneme do rozpáleného oleje a prudce z obou stran osmahneme.Plech si vymažeme , poklademe půlkou nakrájené cibule , na cibuli klademe osmahnuté maso, zasypeme druhou půlkou cibule, přidáme sterilizovanou kapii, vše zalejeme šlehačkou a zapékáme v troubě cca 30 minut při 180 stupních.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Cibulévé řízečky"
Zkuste také
Reklama