Čevapčičí s cibulkou
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 1 komentář zobrazeno 9 923×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Čevapčičí s cibulkou ingredience:
40 dkg mletého masa, a to 2/3 vepř. masa a 1/3 hov. nebo skopového, pepř, sůl.
Čevapčičí s cibulkou postup:
Maso rozmícháme v míse s pepřem a se solí, utváříme šišky, opečeme na pánvi (asi 7 minut), posypeme nakrájenou cibulí, podáváme s hořčicí.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Čevapčičí s cibulkou"
Zkuste také
Závitky se sardelovou pastou
Hovězí plátky očistěte a pořádně naklepejte. Z jedné strany ... Pokračovat »
Reklama