Česnekové kotlety
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Mája
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 2 934×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Česnekové kotlety ingredience:
4 kotlety bez kosti
10 stroužků česneku
50g slaniny
hladká mouka
sůl a pepř
Česnekové kotlety postup:
Opepřené a osolené kotlety obalíme v mouce. Osmažíme na oleji a dáme na pekáček. Vše potřeme česnekem, nasypeme na jemno nakrájenou slaninu. Podlijeme vodou a dáme péct na 15 minut při teplotě na 200 stupňů. Můžeme servírovat s brambory, či tatarskou omáčkou.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Česnekové kotlety"
Zkuste také
Reklama