bůček v kyselém zelí
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: JOSEF FUKSA
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 7 877×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
bůček v kyselém zelí ingredience:
600g uzeného nebo vepřového bůčku
1cibule
400 g kyselého zelí
1 jablko
3 stroužky česneku
hladká mouka
cukr
1 masox
kmín,pepř a sůl
bůček v kyselém zelí postup:
Bůček nakrájíme na kostky,osolíme opepříme a potřeme prolisovaným česnekem.Pak jej v kastrolu vyškvaříme a přebytečnýtuk slijeme na sádlo.Na části tuku zpěníme drpbně nakrájenou cibulku,přidáme pokrájené kyselé zelí,nastrouhané jablko,osolíme,
trochu osladíme,okmínujeme,přidáme masox a dusíme pod pokličkou asi 20 minut.Pak zelí zaprášíme moukou,vmícháme maso a dusíme ještě 10 minut.Podáváme s bramborem
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "bůček v kyselém zelí"
Zkuste také
Reklama