Bramborový guláš
Zařazeno v kategorii: Recepty - Bezmasá jídla a sýry
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 167×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Bramborový guláš ingredience:
2 lžíce rostlinného oleje
1 velká cibule, nakrájená najemno
2 lžíce sladké mleté papriky
1 lžička pálivé mleté papriky půl lžičky kmínu
2 stroužky česneku, nasekané nadrobno
500 g brambor, oloupaných a nakrájených na kostky
sůl
1 lžíce hladké mouky na zahuštění
200 g párků nebo klobásy, nakrájených na kolečka pepř, majoránka
Bramborový guláš postup:
Na oleji osmahněte nadrobno nakrájenou cibuli, přisypte obě mleté papriky, kmín, nadrobno nasekaný česnek a krátce osmahněte. Pak zalijte litrem až litrem a půl vody a přidejte brambory, osolte a vařte, aby byly skoro měkké. Přidejte mouku rozmíchanou v troše studené vody a vařte dvacet minut. Pak přidejte párky nebo klobásy, dochuťte pepřem a špetkou majoránky a guláš ještě chvíli povařte.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Bramborový guláš"
Zkuste také
Reklama