Anglický řízek
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Milena
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 780×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Anglický řízek ingredience:
4 plátky z vepřové kýty, sůl, 4 plátky šunky, 4 vařená vejce, 4 vejce, hladká mouka, strouhanka, olej na smažení
Anglický řízek postup:
Plátek vepřové kýty naklepeme, položíme na něj plátek šunky, do středu dáme vařené vejce, maso přehneme, kraje jemně naklepeme tak, aby vše drželo pohromadě a obalíme v trojobalu. Potom dáme smažit do předem rozpáleného oleje. Usmažené je vyjmeme a překrojíme v půlce.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Anglický řízek"
Zkuste také
Reklama