Andělské řízky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: lucka
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 570×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Andělské řízky ingredience:
4 řízky z kýty, 2 lžíce olivového oleje, 4 stroužky česneku, sůl, lžička tymiánu, lžička nastrouhané citronové kůry, 2 rajská jablíčka, 2 kompotované broskve, špetka pepře, lžička oregana, 4 plátky eidamu, 2 lžíce oleje
Andělské řízky postup:
Z utřeného česneku, olivového oleje, soli, tymiánu a citronové kůry umícháme marinádu. Potřeme s ní řádně řízky a necháme je v chladu marinovat. Pak je na jedné lžíci oleje prudce opečeme a přendáme do pekáče, vymazaným olejem . Na každý plátek položíme 2 plátky rajčete a půlku broskve, opepříme, posypeme oreganem a přikryjeme plátkem sýra a vše v troubě zvolna zapečeme.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Andělské řízky"
Zkuste také
Reklama